Xpert Scroller

ISPRO

ISPRO

Olimpiada Nderkombetare e Projekteve Shkencore ISPRO Ne datat 19 deri ne 24 maj ne kryeqytetin e Indonezise, Xhakarta u realizuaOlimpiadaNderkombetare e ProjekteveShkencoretequajturndryshe ISPRO. Shqiperia u perfaqesuame katerprojekte.Nga kolegji ‘’Hasan Rıza…
Kampionati i Basketbollit

Kampionati i Basketbollit

Kolegji Hasn Riza Pasha në Shkodër zhvillon kampionatin e basketbollit.....
Kampionati i volejbollit

Kampionati i volejbollit

KAMPIONATI PRANVEROR – 2013 Te besh sport do te thote te ruash shendetin e trupit dhe te mendjes, te jep zakonin e te punuarit me disipline, te ofron shoqeri dhe…
Mbjellja e pemëve

Mbjellja e pemëve

AKTIVITETI I MBJELLJES SE PEMEVE Ndergjegjia per natyren lidhet shume me ndjenjat e sjelljes dhe te emocioneve. Se pari ndergjegjia per natyren fillon te formohet nga plani i te menduarit…
Panairi Shkencor

Panairi Shkencor

Panairi shkencor u realizua me sukses ku moren pjesë......
Festa Ndërkombetare e Gjuhës dhe kulturës

Festa Ndërkombetare e Gjuhës dhe kulturës

FESTA NDERKOMBETARE E GJUHES DHE KULTURES FINALE-2013 SHQIPERI Po afrohet Festa Nderkombetare e Gjuhes dhe Kultures e cila do te mbahet ne datat 1-15 Qershor 2013 ne Turqi.Olimpiadat,ceremonite e cmimeve,aktivitetet…
Konkursi i eksperimenteve të Kimisë

Konkursi i eksperimenteve të Kimisë

KOLEGJET TURKE KONKURSI I EKSPERIMENTEVE TE KIMISE MES KLASAVE TE 10-TA Kete vit, per here te 7-te u organizua Konkursi tradicional i eksperimenteve te kimise mes klasave te 10-ta. Ne…
Sukseset e nxënësve në Olimpiada

Sukseset e nxënësve në Olimpiada

OLIMPIADAT SI TREGUES I SUKSESEVE INDIVIDUALE Olimpiada u krijon kushte nxënësve me kapacitet të përfaqësojnë shkollat tona në platformat kombëtare dhe Shqipërinë në platformat ndërkombëtare. Në sajë të këtyre olimpiadave,…
Olimpiada e Turqishtes

Olimpiada e Turqishtes

Çfare eshte Olimpiada e Turqishtes? Gjuha eshte elementi qe lidh njerezit dhe i ben te kuptohen me njeri-tjetrin. Ne epoken e komunikimit, nderthurja e kulturave me njera tjetren dhe mirekuptimi…
Konkursi i Artit dhe Letërsise

Konkursi i Artit dhe Letërsise

KONKURSI I ARTIT DHE I LETERSI (2 /SHKURT/2013) KATEGORIA 1. RECITIM Poezi ose proza të shkurta nga autorë të dëgjuar. Sygjerohet tema: atdhetare, shoqërore etj. 2. KOMPOZICION (Krijim i lire…